98 pentru Poli

Miercuri, 7 noiembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

Pentru a reflecta importanța pe care Universitatea Politehnica Timișoara a acordat-o întotdeauna sportului, încă de la înființare, în urmă cu câțiva ani a fost demarată, în cadrul manifestărilor dedicate aniversării instituției, o cursă în care studenții, cadrele didactice și toți cei care sunt alături de UPT aleargă un număr de tururi de pistă egal cu numărul anilor de existență ai universității.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, a devenit o tradiție, iar anul acesta, sub titlul ”98 pentru Poli”, se vor parcurge 98 de tururi de pistă, câte unul pentru fiecare an de existență al Politehnicii.

Evenimentul, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Clubul Sportiv Asociaţia Alergotura, va avea loc în data de 14 noiembrie 2018, începând cu ora 13:30, la Baza Sportivă nr. 1.

Fiecare tur de pistă va avea un lider care va alerga cu steagul Politehnicii. Potrivit tradiţiei, primul lider de tur va fi chiar rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, prof.dr.ing. Viorel-Aurel Şerban, urmând ca ultimul tur să fie asigurat de unul dintre prorectorii instituţiei, în acest an prof.univ.dr.ing. Daniel Dan. De asemenea, fiecare facultate și fiecare departament din cadrul UPT va avea cel puțin un reprezentant în cursa de alergare.

Cei care doresc să se înscrie la cursa ”98 pentru Poli” o pot face accesând formularul disponibil AICI.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive