Cursuri gratuite de programare în HUB-ul Google de la UPT

Marti, 23 octombrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

În primăvara acestui an, la Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica Timișoara se inaugura primul Atelier Digital Google deschis într-o universitate tehnică din România. Încă de atunci, organizatorii anunțau că în acest HUB Google vor fi desfășurate cursuri de programare și suport pentru studenții UPT care vor să dezvolte start-up-uri în domeniul tehnic.

Iată că cele promise atunci devin realitate. Studenții UPT interesați să învețe gratuit, de la colaboratorii Google, programare Java și Android, se pot înscrie până pe 28 octombrie 2018 la Atelierul Digital Google pentru Programatori. Vor exista 3 cursuri: JAVA începător, ANDROID începător și ANDROID avansat. Cursurile se vor desfășura pe parcursul a 10 săptămâni, sub forma unor module de câte 3 ore. Înscrierile se pot face aici.

De asemenea, studenții care doresc să lanseze și să pornească start-up-uri tech vor beneficia gratuit, prin intermediul programului Start-up incubator, tot în cadrul Atelierului Digital Google de la UPT, de:

- spațiu de co-working, mentorat și evenimente tip Demo-day;

- suport și sesiuni individuale de mentorat pentru identificarea oportunităților de creștere ale start-up-ului.

Mai multe informații găsiți aici.

DIDACTIC

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive