Centenarul energeticii românești

Luni, 24 septembrie 2018,  postat de Laura Mirică

Amfiteatrul K1 din cadrul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara va găzdui marți, 25 septembrie 2018, începând cu ora 11:00, simpozionul ”Centenarul energeticii românești”, eveniment organizat de Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică a UPT în colaborare cu filialele timișorene ale Societății Inginerilor Energeticieni din România, respectiv Academiei Oamenilor de Știință din România.

În cadrul manifestării, care va fi moderată de prof.dr.ing. Ștefan Kilyeni și dr.ing. Nicolae Chiosa, se va vorbi despre ”Centenarul energeticii românești” (prof.dr.ing. Victor Vaida), ”Producția de energie electrică în Banat 1918-2018 (ing. Dan Reghiș), ”Transportul și distribuția energiei electrice în Banat 1918-2018 (dr.ing. Nicolae Chiosa), ”Învățământul electroenergetic la Politehnica din Timișoara” (prof.dr.ing. Ștefan Kilyeni).

La simpozion participă specialiști în domeniul energeticii, cadre didactice și studenți de la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică a Universității Politehnica Timișoara

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive