Echipa T-Motion de la UPT, în concurs la „Course en Cours”

Vineri, 15 iunie 2018,  postat de Raluca ILISIE

Prima participare românească la concursul „Course en Cours”, o competiție originală, centrată pe științe și tehnologii, organizat sub egida Renault Group, Dassault Systemes și Ministerului Educației Naționale pentru Învățământ și Cercetare din Franța, la începutul lunii iunie la Paris, a fost o echipă de la Universitatea Politehnica Timișoara.

Echipa T-Motion, formată din Sebastian Micu, Sebastian Jbranca, David Iordănescu, Albert Ilioni, toți în anul I la Facultatea de Mecanică, și Ioan Michiș, anul I, Facultatea de Arhitectură și Urbanism, îndrumați de lect.dr.ing. Hannelore Filipescu (responsabil acțiune) și prof.dr.ing. Mircea Vodă (îndrumare tehnică și logistică), a avut un parcurs excelent și a ajuns până în sferturile de finală ale competiției.

Probele de concurs au constat în: evaluarea proiectării având constrângeri tehnice impuse, realizarea modelului fizic, testarea aptitudinii în proiectare, punerea în funcțiune a machetei cu programare motor, realizarea unui stand de prezentare și a unui portofoliu de proiect.

Felicitări!

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive