O nouă platformă web pentru Editura Politehnica

Luni, 11 iunie 2018,  postat de Raluca ILISIE

Editura Politehnica invită colaboratorii săi (actuali și potențiali), joi, 14.06.2016, începând cu ora 17:00, în Amfiteatrul K1 din cadrul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, la evenimentul prilejuit de lansarea platformei web cu regim „open-access” (OA), destinată periodicelor UPT.

La eveniment va participa și conducerea universității, astfel încât, în partea a doua a manifestării, va avea loc o dezbatere privind viitorul publicațiilor didactice și științificelacare editura este implicată.

Platforma este „populată” cu trei titluri: „Journal of Electrical Engineering”, „Acta Technica Corviniensis” și „Journal of Architecture, Urbanism and Heritage”.

Platforma rămâne deschisă pentru orice colectiv redacțional care dovedește că poate edita (cu consecvență) cel puțîn două numere pe an, în limba engleză, cu lucrări de calitate, recenzate la nivel internațional.

Odată cu această lansare, Editura Politehnica intenționează să renunțe treptat la editarea de jurnale (buletine științifice etc.) în format tipărit, opțiunea fiind publicarea acestora, cu respectarea condițiilor menționate mai sus, în format exclusiv electronic, OA.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive