Conferință internațională „Advanced Materials and Structures – AMS 2018”

Luni, 26 martie 2018,  postat de Laura Mirică

În zilele de 28 – 31 martie 2018, la Timișoara se desfășoară cea de-a VII-a ediție a conferinței internaționale ” Advanced Materials and Structures – AMS 2018”. Evenimentul este organizat de Departamentele Ingineria Materialelor și Fabricației (IMF) și Mecanică și Rezistența Materialelor (MRM) din cadrul Universității Politehnica Timișoara cu sprijinul Fundației Politehnica.

Conferința acoperă teme din domeniul Științei și Ingineriei Materialelor Avansate cu toate aspectele importante și anume: tehnologie de fabricație, caracterizare de proprietăți, aplicații avansate, metode de investigare și modelare matematică.

În cadrul acestei manifestări științifice s-au primit un numar de 140 de lucrări atât din țară (București, Cluj-Napoca, Brașov, Reșița, Hunedoara, Arad) cât și din străinătate (Germania, Franța, Polonia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Norvegia, Peru, Egipt, Turcia, Iran).

Sesiunea plenară va avea loc în data de 29 martie 2018 începând cu ora 9:00 în amfiteatrul Auditorium, Centrul de Conferințe al  Universității Politehnica Timișoara iar sesiunile de prezentări științifice și postere se vor desfășura în aceeași zi și locație începând cu orele 14:00.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive