Omagierea lui Victor Vlad, ctitor al Școlii Politehnice timișorene deschide seria evenimentelor dedicate centenarului UPT

Joi, 22 martie 2018,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara și-a făcut o tradiție din a-i onora pe cei care au contribuit, de-a lungul timpului, la dezvoltarea primei instituții de învățământ superior din Banat. În această linie se înscrie și evenimentul de vineri, 23 martie 2018, ora 11:00, de omagiere a unuia dintre ctitorii Școlii Politehnice timișorene, profesorul, inginerul și arhitectul Victor Vlad.

Evenimentul, care va avea loc în amfiteatrul de la parterul Facultății de Construcții din cadrul UPT, este primul din seria celor dedicate centenarului Universității Politehnica Timișoara.

În cadrul sesiunii omagiale va avea loc dezvelirea bustului celui care, prin proiectele sale arhitecturale, dar și prin implicarea în viața publică, și-a pus amprenta asupra Timișoarei. Bustul profesorului Victor Vlad a fost amplasat la parterul Facultății de Construcții a UPT pe care, de altfel, a și întemeiat-o și al cărei prim decan a fost.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive