Recunoaștere europeană pentru profesorul Viorel Ungureanu, de la UPT

Joi, 22 februarie 2018,  postat de Laura Mirică

Prof.dr.ing. Daniel Viorel Ungureanu, de la Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara, a fost ales Chairman al Comitetului TC14 al Convenției Europene de Construcții Metalice (ECCS), cu un mandat de 4 ani, în cadrul ședinței acestui Comitet, desfășurată recent la Bruxelles.

Comisia tehnică TC14 are ca obiect coordonarea activității științifice și a reglementărilor tehnice în domeniul promovării criteriilor de dezvoltare durabilă și a protecției mediului în activitățile vizând sectorul construcțiilor metalice (Sustainability and Eco-Efficiency of Steel Construction).

Alături de prof.dr.ing. Daniel Viorel Ungureanu (Departamentul CMMC al UPT, Director executiv Institutul de Cercetare  pentru Energii Regenerabile – ICER), din Comitetul Tehnic TC14 al ECCS mai fac parte ca membri, reprezentând România, prof.dr.ing. Daniel Grecea (Departamentul CMMC) și prof.dr.ing. Adrian Ciutina (Departamentul CCTFC).

Demn de menționat este și faptul că în perioada 2005-2006 România a deținut președinția ECCS (Președinte Acad. Dan Dubină, Departamentul CMMC al Universității Politehnica Timișoara).

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive