Apel proiecte în cadrul noului fond pentru cooperare regională transfrontalieră și transnațională – granturile EEA și ale Regatului Norvegiei

Marti, 6 februarie 2018,  postat de Raluca ILISIE

A fost lansat primul apel de proiecte în cadrul noului fond pentru cooperare regională transfrontalieră și transnațională – granturile EEA și ale Regatului Norvegiei.

15 milioane € sunt puse la dispoziție în cadrul primei cereri de propuneri. Se preconizează că proiectele vor începe în 2019.

Termenul limită pentru prima etapă a procesului de depunere a candidaturilor este 1 iulie 2018. Pentru candidaturile evaluate pozitiv după prima etapă, data limită pentru prezentarea întregii propuneri este 15 decembrie 2018.

Consorțiul este obligat să asigure cofinanțarea proiectului. Rata de intervenție financiară a granturilor SEE pentru această cerere se stabilește în funcție de statutul membrilor consorțiului, individual, după cum urmează:

· organizațiile neguvernamentale: până la 90% din cheltuielile eligibile (până la 50% din cofinanțarea necesară poate lua forma contribuțiilor în natura sub forma de munca voluntară);

· parteneri de proiect cu statut de universități și organizații de cercetare: până la 90% din cheltuielile eligibile;

· toți partenerii experți din statele donatoare: până la 100% din cheltuielile eligibile;

· alte entități: până la 85% din cheltuielile eligibile.

Proiectele sprijinite trebuie să fie de cooperare regională transfrontalieră sau transnațională și să implice mai mulți parteneri și activități în diferite țări. Entitățile eligibile trebuie să aplice ca un consorțiu format din organizații din cel puțin trei țări eligibile.

Mai multe informații pot fi obținute accesând link-ul.

Vă rugăm să transmiteți intențiile de participare la acest program Biroului de Promovare si Consiliere Proiecte (Dl.asist.univ.dr.ing. Rares Halbac-Cotoara-Zamfir, rares.halbac-cotoara-zamfir@upt.ro, 0256-403122)

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive