Surse și programe de finanțare

Luni, 5 februarie 2018,  postat de Raluca ILISIE

Au fost publicate “Cataloagele Surselor de Finanțare nerambursabile” pentru luna februarie 2018 Pe pagina web dedicată Biroului Promovare și Consiliere a Proiectelor CDI puteți accesa și consulta listele apelurilor de proiecte active sau ce urmează a fi lansate.

Pentru fiecare apel de proiecte listele cuprind principalele informații cu caracter general (finanțator, programul de finanțare, obiectivul programului, solicitanți eligibili, activități eligibile, valoarea grantului, contribuția beneficiarului, termen limită) dar si link către Ghidul Solicitantului, inserat în coloana ‘’informații suplimentare’’. De asemenea, cataloagele sunt structurate pe categorii de beneficiari: universități, societăți comerciale, autorități publice și organizații neguvernamentale.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați Biroului Promovare si Consiliere Proiecte CDI, Rectorat, etaj 1, sala 105 C: ec.Eugen-Doru SZEKELY (eugen.szekely@upt.ro, 0256 403121) si ing.Gabriel CRISTESCU (gabriel.cristescu@upt.ro, 0256 403122).

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive