Salonul internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT de la Cluj-Napoca, ediția XVI-a, organizat în perioada 21-23 martie 2018

Luni, 5 februarie 2018,  postat de Raluca ILISIE

Salonul internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT de la Cluj-Napoca a fost şi doreşte să rămână un loc distinct de întâlnire al inventatorilor şi invenţiilor cu oameni de afaceri, întreprinzători interesaţi să pună în practică rezultatele cercetării, inovării şi creativităţii româneşti.

Actuala ediţie – a XVI-a a Salonului Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii PRO INVENT pune la dispoziţia inventatorilor un spaţiu dedicat celor care sunt la început de drum, un spaţiu comun, nu doar fizic, ci şi o oportunitate de întâlnire şi împartăşire a ideilor din domeniu, denumit generic “Arena Inventatorilor”.

“Arena Inventatorilor” facilitează interacţiunea inventatorilor cu publicul vizitator într-un spaţiu deschis, ce stimulează schimbul de informaţii.

Participanţii la PRO INVENT care optează pentru “Arena Inventatorilor” vor intra în concurs pentru premiile Salonului cu şanse egale, precum ceilalţi competitori care optează pentru standuri care includ minim cinci invenţii.

Salonul PRO INVENT 2018 este organizat în perioada 21-23 martie 2018, Cluj–Napoca.

Vă rugăm a ne transmite intenția dvs. de participare la Salonul ProInvent 2018 pe adresele de mail: agnes.stepanian@upt.ro si andreia.lazarescu@upt.ro până la data de 09 februarie 2018.

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive