Evenimente expoziționale organizate MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII, prin Direcţia Generală Transfer și Infrastructură CDI – în anul 2018

Luni, 5 februarie 2018,  postat de Raluca ILISIE

În vederea sporirii vizibilității rezultatelor cercetării și a potențialului de valorificare a ideilor inovatoare elaborate de membrii comunității academice UPT, a integrării acesteia în activităţile comunităţii ştiinţifice internaţionale, considerăm oportună prezentarea acestora la târgurile de inovare de mai jos, pentru care Universitatea Politehnica Timișoara a declarat disponibilitatea de participare:

1) Ediția a 46-a a Salonului Internațional de Invenții de la Geneva, Elveția, eveniment organizat sub patronajul Confederației Elvețiene – Statul și Orașul Geneva și al Organizației Mondiale pentru Proprietate Intelectuală – OMPI, în perioada 11-15 aprilie 2018.

2) iENA 2018 – Târgul Internațional de Idei, Invenții, Noi Produse, organizat la Nuremberg, Germania, în perioada 1-4 noiembrie 2018.

3) Salonul Cercetării Românești ”CONCEPUT ÎN ROMÂNIA”, organizat împreună cu Salonul Internațional de Invenții al României, în luna octombrie 2018.

Vă rugăm a ne transmite intenția dvs. de participare la una sau mai multe dintre aceste evenimente pe adresele de mail: agnes.stepanian@upt.ro si andreia.lazarescu@upt.ro până la data de 15 februarie 2018.

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive