Simpozion internațional la UPT

Miercuri, 10 ianuarie 2018,  postat de Lorena VASILESCU

În perioada 17-19 mai 2018 la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara va avea loc 12th IEEE Internațional Symposium on Applied Computațional Intelligence and Informatics SACI 2018. Simpozionul este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare, în colaborare cu Obuda University, Budapesta, Ungaria.

Simpozionul SACI 2018 este cosponsorizat tehnic de IEEE Systems, Man, and Cybernetics Society. Lucrările acceptate și prezentate vor fi indexate în IEEE Xplore și INSPEC. Lucrările ultimelor patru ediții ale simpozioanelor SACI + cele ale edițiilor din 2007 și 2009 sunt indexate în Clarivate Analytics Web of Science, cu una din denumirile anterioare ISI Web of Knowledge. Lucrările ultimelor opt ediții ale SACI sunt indexate în Scopus, IEEE Xplore și INSPEC.

Vă invităm să urmăriți domeniile în care sunt așteptate lucrări și detalii suplimentare în pagina web a simpozionului și să vă gândiți la trimiterea unor lucrări. Termenul de trimitere a lucrărilor este 9 februarie 2018.

Taxele de participare pentru participanții din UPT sunt rezonabile, sub cele de la alte conferințe sponsorizate sau cosponsorizate tehnic de IEEE și desfășurate în România:

- 150 EUR / lucrare ca prim autor pentru participarea unui student (inclusiv doctorand) din UPT,

- 180 EUR / lucrare pentru participarea unui cadru didactic, membru IEEE,  din UPT,

- 200 EUR / lucrare pentru participarea unui cadru didactic din UPT.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive