Program de training de Antreprenoriat Creativ

Miercuri, 29 noiembrie 2017,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Institutul Intercultural Timișoara organizează programul de training Creative Entrepreneurship (Antreprenoriat Creativ), în cadrul proiectului  InclusiveArt.

Înscrierile pentru programul de training Creative Entrepreneurship se pot face până în 11 decembrie 2017. Obiectivul programului este să pregătească persoane tinere și creative pentru a crește potențialul comunităților locale și a grupurilor dezavantajate prin practici sociale inclusive și inovatoare, de a folosi arta și cultura pentru a crea contexte incluzive pentru integrare și creștere creativă.

Training-ul va fi livrat într-o modalitate tip blended learning, adică prin sesiuni de training față în față dar și activități online pe o platformă de e-learning dedicată (Campusul Virtual al UPT).

Grupul ţintă este reprezentat de persoane tinere (sub 35 de ani), care locuiesc în următoarele județe din România: Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi sau din Serbia: Severnobanatski, Srednjebanatski, Južnobanatski, Braničevski, Borski, Podunavski; fără loc de muncă, studenți sau tineri absolvenți cu interese în industriile creative și buni cunoscători ai limbii engleze.

Mai multe detalii despre program, despre modalităţile de înscriere şi despre programul de desfăşurare găsiţi aici și aici.

DIDACTIC

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive