Recunoaştere naţională şi internaţională pentru arhitectul Vlad Gaivoronschi

Luni, 13 noiembrie 2017,  postat de Laura Mirică

Prof.dr.arh. Vlad Gaivoronschi, cadru didactic al Universităţíi Politehnica Timişoara şi asociat în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi a obținut recent, la cea de-a doua ediție a Romanian Building Awards – Premiile Naționale pentru Spațiul Construit (RBA), o mențiune specială pentru proiectul „The Office Cluj”.

„Juriul a apreciat acest proiect pentru modalitatea prin care negociază cu nevoile beneficiarului și presiunile imobiliare pentru a crea o intervenție cu valoare arhitecturală în contextul istoric al orașului Cluj-Napoca. O caracteristică notabilă ce merită menționată este pasajul ce adresează linearitatea străzii și dă naștere unor spații publice de calitate atât la exterior cât și la interior” – Juriul RBA 2017.

Arhitectul şi profesorul UPT nu este la prima realizare majoră de acest gen. Tot în această toamnă, Vlad Gaivoronschi a fost inclus între cei mai buni 100 de arhitecți ai anului 2017 de către Korean Institute of Architects, de la Seoul.

Nu în ultimul rând, prof.dr.arh. Vlad Gaivoronschi a fost inclus în catalogul „German Design Award 2018″, pentru proiectul City Business Centre Timișoara, cu cele cinci clădiri ale sale, care au fost recent finalizate.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive