Primul pas în leadership! Universitatea Politehnica din Timişoara va fi gazda oficială a programului Leaders Explore

Vineri, 3 noiembrie 2017,  postat de Raluca ILISIE

Programul Leaders Explore pentru studenți este un program gratuit, destinat studenților din toată țara. Universitățile din București, Cluj și Timișoara vor găzdui anul acesta programele LEADERS.

Leaders Explore pentru studenți este un program-călătorie în care studenţii învaţă să se descopere și să îşi acceseze resursele cu ajutorul trainerilor cu experiență, a liderilor inspiraționali și a instrumentelor psihometrice.

La final, vor avea un plan pentru viața reală și certificarea Leaders Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite. Programul se desfășoară în două sesiuni de week-end în total 4 zile de training.

Ediția din Timișoara va avea loc în perioadele 18-19 noiembrie și 9-10 decembrie, participarea este gratuită și se realizează pe bază de aplicație aici. Universitatea Politehnica din Timișoara va fi Gazda Oficială a programului.

Deadline-ul pentru înscrieri este 21 octombrie pentru București, 30 octombrie pentru Cluj și 7 noiembrie pentru Timișoara. Sesiunile de training vor avea loc la Universitatea Politehnica Timișoara, sala A101 Bulevardul Vasile Pârvan, nr.2, Timișoara.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive