Student câștigător al Bursei Guvernului Francez

Luni, 10 iulie 2017,  postat de Lorena VASILESCU

Andrei FORTON doctorand în cadrul Universității Politehnica Timișoara a obținut Bursa Guvernului Francez pentru anul universitar 2017-2018. Acesta va derula stagii de cercetare în anii universitari 2017-2018 și 2018-2019 la École nationale des travaux publics de l’État (Lyon) sub coordonarea prof. univ. dr. ing. Adrian CIUTINA și prof. univ. dr. ing. Herve DI BENEDETTO.

 

Oferta de burse a Guvernului Francez cuprinde granturi pentru:

- Anul II de masterat – burse de studii cu durata de 5-10 luni, incluzând o alocație de 615€/lună, asigurări, acoperirea taxelor din înscriere, accesul la căminele studențești, un grant pentru materiale de studiu;

- Doctorate în cotutela – burse de studii/cercetare cu durata de 8-12 luni incluzând o alocație de 1060€/lună, asigurări, acoperirea taxelor din înscriere, accesul la căminele studențești, un grant pentru materiale de studiu;

- Stagii postdoc de scurtă durată incluzând o alocație de 2.375€/lună, cazare la un preț avantajos, asigurare socială/medicală.

Departamentul Relații Internaționale vă invită să depuneți dosarele de candidatură pentru următoarea rundă de selecție până în data de 28 februarie 2018.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive