Experiența mea europeană – expoziție de fotografie

Joi, 6 aprilie 2017,  postat de Lorena VASILESCU

Anul acesta se sărbătoresc 30 de ani de la lansarea programului Erasmus, iar Universitatea Politehnica Timișoara participă de peste 20 de ani la acest proiect european.

Vă invităm luni, 10 aprilie, de la ora 14.30, la Biblioteca UPT (Holul central), la inaugurarea expoziției de fotografie Experiența mea europeană.

Această expoziție are ca obiectiv prezentarea experiențelor de studiu și de practică ale studenților UPT la universități europene și de a-i încuraja pe cei care nu au beneficiat de astfel de mobilități să candideze pentru acestea.

In paralel cu Experiența mea europeană, va avea loc o a doua expoziție intitulată Experiența mea de Traducere (Biblioteca UPT, et. 2), a studenților din anii I, II și  III de la specializarea Traducere și Interpretare (secția Engleză-Franceză) din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării pentru a marca Ziua Internațională a Francofoniei (20 martie).

Expozițiile sunt organizate de Biblioteca UPT în colaborare cu Departamentul de Relații Internaționale și Facultatea de Științe ale Comunicării.

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive