Open Education Week 2017

Luni, 20 martie 2017,  postat de Lorena VASILESCU

Vineri, 31 martie 2017, orele 9-14, Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de ID/IFR și e-Learning organizează a IV-a ediție a Workshop-ului internațional „Open Education. Educația deschisă – de la teorie la practică”. 

La eveniment vor fi prezenți 13 speakeri de nivel internațional: dr. Andreia Inamorato dos Santos (European Commission’s JRC – Institute for Prospective Technological Studies (IPTS)), prof. dr. Mark Brown, Dublin City University, Irlanda, Mark Frydenberg – Bentley University, MA, USA și colegi de la 3 universitati din România și din companii. Organizatorii își propun să răspundă unor întrebări precum: ce reprezintă resursele educaționale deschise OER și cursurile masive deschise online MOOCs; cum se pot accesa, utiliza și integra în educația universitară.

Workshopul se adresează profesorilor universitari, studenților, profesorilor din învățământul pre-universitar, specialiștilor din companiile de training, IT, sau din departamentele de resurse umane.

Participarea este liberă, prezentările se vor desfășura in limbile română și engleză și se va elibera certificat de participare.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive