Invitaţie eveniment aniversar Marie Sklodowska Curie

Vineri, 10 martie 2017,  postat de Lorena VASILESCU

Comisia Europeană sărbătorește 20 de ani de burse de cercetare Marie Sklodowska Curie printr-un eveniment organizat la USAMVB Timișoara, în perioada 16-17 martie: 20 Years of Marie Skłodowska-Curie Actions: Past, Present & Future in Career Development of Researchers.

În ultimii 20 de ani Comisia Europeană a finanțat 100 000 de burse de cercetare Marie Sklodowska Curie pentru cercetători de înalt nivel. Cu prilejul aniversării, țările europene organizează celebrări, iar USAMVB Timișoara are privilegiul să fie gazda acestui eveniment în România.

Programul de finanțare a burselor Marie Sklodowska Curie (MSCA) va fi prezentat de personalități de înalt nivel, reprezentând Comisia Europeană: dl. Bodo RICHTER, Director adjunct al unității Acțiunile Marie Skłodowska-Curie, de la Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură și dna Laura Elena APOSTOL, Directoarea Unității MSCA pentru Schimb de personal de cercetare și inovare.

Ministerul Cercetării și Inovării din România va fi reprezentat la eveniment de dna Alexandra VANCEA, Consilier pentru Afaceri Europene și Punct Național de Contact pentru Acțiunile Marie Sklodowska Curie.

Pe lista invitaților la eveniment se află oameni de știință români care au câștigat proiecte de cercetare MSCA, care își vor prezenta poveștile de succes.

Pe agenda evenimentului se află subiecte de actualitate: dezvoltarea carierei cercetătorilor, pregătirea doctorală inovativă la nivel european, bursele de cercetare Marie Sklodowska Curie, schimbul de personal de cercetare și bursele individuale, teme care vor fi dezbătute de cadre didactice și cercetători din universitățile din țară.

Evenimentul se adresează cadrelor didactice, doctoranzilor și post doctoranzilor.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici. Înregistrarea participanților se face aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive