In memoriam… Adela Dinu

Marti, 31 ianuarie 2017,  postat de Lorena VASILESCU

La inițiativa membrilor Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic (DPPD) începând de joi, 26 ianuarie 2016, Oficiul de Consiliere Psihologică  și Evaluare Aptitudinală a Studenților din cadrul Universității Politehnica Timișoara poartă şi numele colegei asist. dr. Adela Dinu, dispărută timpuriu dintre noi.

În chip de prețuire pentru întreaga carieră dedicată promovării egalităţii de şanse și educării tinerilor, cât şi pentru contribuţia la înfiinţarea primului Laborator de Evaluarea Aptitudinală a Studenţilor din UPT,  de astăzi acesta va purta numele  Oficiul de Consiliere Psihologică și Evaluare Aptitudinală a Studenților – ADELA DINU.

Adela Dinu, de profesie psiholog, născută la 6 august 1977 a îndeplinit şi funcţia de director general la Şcoala Naţională a Femeilor Manager din cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Drepturilor Femeii din România.

Pentru toate acțiunile desfășurate la nivel național și european în promovarea drepturilor femeii, Adela Dinu a fost premiată, post-mortem, în anul 2016, cu distincția Women in Action.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive