Decernarea premiilor „The Scott-Gădeanu Travelling Award”

Luni, 4 iulie 2016,  postat de Laura Mirică

Miercuri, 6 iulie, orele 12:00, la Facultatea de Construcții, Departamentul CMMC (str. Ioan Curea nr. 1) sala M2, va avea loc prezentarea celor mai bune lucrări de licență, susținute în sesiunea iunie 2016, la Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara,  în vederea acordării premiului profesional „The Scott-Gădeanu Travelling Award”.

Premiul 1 pentru cea mai bună lucrare de licență în domeniul ingineriei structurale este în valoare de 1500 GBP și se acordă pentru efectuarea unei călătorii de documentare tehnică a studentului respectiv, urmată de o prezentare tip eseu a rezultatelor în fața colegilor studenți și a comisiei de premiere.

Premiul 2 este in valoare de 300 GBP, iar premiul 3 este în valoare de 200 GBP.

În atașament se regăsește componența comisiei de examinare și premiere a candidaților.

Acest premiu a fost inițiat în urmă cu 8 ani, în cadrul fundației Scottish Romanian Universities Exchange – SRUE, înființată la începutul anilor 2000, cu sediul la Edinburgh, la inițiativa domnului John SCOTT, membru al conducerii executive a ramurii scoțiene a Institution of Structural Engineers, din Marea Britanie, și a domnului prof. dr.ing. Liviu Gădeanu, Decan al Facultății de Construcții, în perioada 1990-1996.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive