Simpozion „Environmental Protection and Ecological Education”

Joi, 2 iunie 2016,  postat de Laura Mirică

Liga Studenților Chimiști din Timișoara împreună cu Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, departamentul CAICAM organizează în perioada 03–06 iunie 2016 simpozionul „Environmental Protection and Ecological Education”.

Această manifestare științifică este dedicată Zilei Mondiale a Mediului (05 Iunie), a cărui slogan propus de U.N.E.P. pentru acest an este „Go Wild for Life”, și se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice preuniversitare, cadrelor didactice universitare, cercetătorilor si experților din domeniul științei, ingineriei și protecției mediului. Acest eveniment are ca scop schimbarea nivelului informațional cu privire la teme de mediu legate de protejarea și conservarea acestuia, și în mod special de impactul activității antropice asupra biodiversității.

Secțiunea dedicată studenților și doctoranzilor se va desfășura în data de 03 și 06 iunie 2016 în Sala de Marmură a Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului – bulevardul Vasile Pârvan, nr. 6, începând cu ora 10:00.

Mai multe detalii se regăsesc aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive