HackTM 2016

Miercuri, 18 mai 2016,  postat de Laura Mirică

HackTM, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din sud-estul Europei, va avea loc, în perioada 20–22 mai 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica.

La ediția din 2016 a maratonului IT sunt așteptați să participe peste 500 de programatori cu experiență, dar și începători, designeri, oameni creativi și cu idei, studenți, chiar și micuții IT-iști de la CoderDojo.

HackTM este organizat în tandem cu conferința internațională Smart Learning Ecosystems and Regional Development SLERD ce are loc în perioada 19-20 mai 2016 la Universitatea Politehnica Timișoara. Prezentările publice din cadrul conferinței sunt deschise și gratuite pentru cei care participă la HackTM 2016.

 

UPT susține secțiunea de Educație și participă activ la toate secțiunile:

Smart City - categorie destinată proiectelor care au ca scop îmbunătățirea vieții urbane;

Education - pentru proiecte care doresc să îmbunătățească și/sau să revoluționeze sistemul educațional tradițional;

Game Development - categoria e dedicată dezvoltării jocurilor pentru calculator, console, mobil sau web;

Robots - vehicule, drone și alte device-uri inteligente, capabile să vadă și să simtă obiectele din mediul lor;

IoT (Internet of Things) – aparate conectate la internet care comunică între ele și îmbunătățesc viața de zi cu zi (de la termostate, la cutii poștale inteligente)

eHealth - cei care doresc să găseasca soluții tehnice la problemele globale de sănătate își vor găsi locul în această categorie;

FinTech - pentru proiecte din sectorul financiar, fie că e vorba de sisteme de plată, trading, asigurări, analiăa de date sau securitate;

Open - categorie specială, destinată proiectelor care nu pot fi clasificate în una dintre categoriile de mai sus.

 

Mai multe informații despre eveniment și formularul de înscriere se găsesc pe pagina oficială a evenimentului www.hacktm.ro. Se mai pot face înscrieri până în data de 19.05.2016. Studenții și cadrele didactice sunt invitate să participe fie ca participanți fie ca mentori.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive