Smart Learning Ecosystems and Regional Development

Marti, 17 mai 2016,  postat de Laura Mirică

În perioada 19-20 mai 2016 la Timișoara, au loc lucrările Conferinței internaționale Smart Learning Ecosystems and Regional Development SLERD, organizată de ASLERD (Association for Smart Learning Ecosystems and Regional Development) și IAFES (International Association for e-Science) în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoara, al Asociației Smart City și al Asociației BanatIT.

Programul conferinței cuprinde și o dezbatere în cadrul căreia se va agrea asupra Raportului de la Timișoara:  Better Learning for a Better World Through People Centered Smart Learning Ecosystems (Educație mai bună pentru o Lume mai bună prin Eco – sisteme inteligente centrate pe oameni), care va fi asumat de toate asociațiile, va fi public și va fi transmis Comisiei Europene și Parlamentului European.

Joi, 19 mai 2016, va avea loc și celebrarea a 20 de ani de la înființarea Centrului Multimedia.  Evenimentul aniversar se va desfășura începând cu orele 16:30, în Amfiteatrul K1, Bul. V. Pârvan, nr. 2B, Timișoara.

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive