Nou program de burse FULBRIGHT pentru profesorii și cercetătorii din universitățile tenice

Joi, 14 aprilie 2016,  postat de Laura Mirică

Comisia Fulbright Româno-Americană și Universitatea Politehnica Timișoara vă invită la prezentarea programulului de burse Fulbright pentru candidații români. Prezentarea se va concentra pe programul postdoctoral Fulbright Senior (Visiting Scholar), pentru burse de cercetare/predare în anul academic 2017-2018, și va avea loc marți, 26 aprilie, ora 15:00, Sala A223, Corpul Electro, Bulervardul Vasile Pârvan, nr. 2.

Programul de burse postdoctorale Fulbright Senior vizează toate disciplinele de studiu, exceptând medicina clinică, și se adresează cadrelor didactice și cercetătorilor din universități și institute de cercetare, care intenționează să predea sau să realizeze studii și cercetări în mediul academic american.

De asemenea, participanții vor afla în premieră despre bursele Fulbright – Romanian American Foundation, un program adresat cadrelor didactice de la universitățile tehnice, interesate să participe în schimburi de experiență și proiecte în domeniul antreprenoriatului și managementului produselor, la universități americane acreditate, în anul academic 2017-2018.

Cadrele didactice interesate să participe la prezentare sunt rugate să se înscrie aici.

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive