Școala de vară – Descoperă Contitech

Miercuri, 17 februarie 2016,  postat de Roxana Sirbu

În cadrul colaborărilor dintre UPT și Continental, Centrul de Educație Permanentă a derulat, împreună cu Facultatea de Mecanică, în perioada 20 -31 iulie 2015 Școala de vară – Descoperă Contitech.

15 studenţi de la Facultatea de Mecanică au fost selectaţi pentru a învăţa ce înseamnă să lucrezi într-o fabrică în cadrul unei multinaţionale. Timp de două săptămâni, studenţii au avut ocazia să se familiarizeze cu atmosfera din fabrică, dar şi cu procesele de producţie a liniilor de aer condiţionat şi curele. Activitatea a fost concepută şi realizată de către ContiTech şi Centrul de Educaţie Permanentă din cadrul UPT, sub coordonarea domnului conf.dr.ing. Nicolae Crainic.

În urma acestei colaborări Facultatea de Mecanică a primit o diplomă specială pentru a marca succesul prime ediţii a programului. Acest program reprezintă încă un pas către crearea unei punţi între UPT şi firmele de pe Platforma Industriala a Municipiului Timişoara, prin activităţi comune, realizate prin intermediul Centrului de Educaţie Permanentă.

Mai multe despre Școala de vară – Descoperă Contitech puteți afla vizionând filmul realizat în urma desfășurării primei ediții.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive