Conferința finală a proiectului OVDIP

Miercuri, 4 noiembrie 2015,  postat de Laura Mirică

Universitatea Politehnica Timișoara, împreună cu partenerul său, Consorțiul Regional pentru Învățământ şi Ocupare Vest – CRIO Vest organizează în data de 5 noiembrie 2015, începând cu ora 16:30 conferința de încheiere a proiectului OVDIP. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale a UPT, situată pe Bd. Pârvan, nr. 2 și se va derula în conformitate cu agenda alăturată.

Conferința își propune să informeze atât personalul academic din universitate, cât și pe reprezentanții companiilor partenere UPT, studenți și parteneri sociali asupra rezultatelor proiectului, dar mai ales să colecteze observaţii, sugestii care să aducă îmbunatățiri, precum şi să găsească cele mai eficiente modalități de a transpune și a prelungi cu succes în viitor rezultatele şi practicile dezvoltate în proiect.

Mai multe informații despre manifestare se pot obține de pe site sau de pe pagina de facebook a proiectului, dar și de la coordonatorii acțiunii, dl. Prof. Dan Lascu.

Această acțiune este organizată prin proiectul POSDRU/156/1.2/G/136302, Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici și dinamizarea relației în tripleta universitate-student-companii, pentru un învățământ superior tehnic performant – OVDIP.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive