Conferință Parteneriatul Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TIPP) – implicații pentru Romania – Europarlamentarul Iuliu WINKLER

Marti, 6 octombrie 2015,  postat de Laura Mirică

Fundația Politehnica organizează vineri, 9 octombrie a.c., o dezbatere în cadrul seriei de evenimente Colocviile Fundației, având ca temă Parteneriatul Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TIPP) – implicații pentru România. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul A 101 din clădirea Electro, Bd. Vasile Pârvan nr. 2, cu începere de la ora 11:00 și îl are ca invitat pe domnul Iuliu Winkler, vicepreședinte al Comisiei de Comerț International a Parlamentului European.

Parteneriatul Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții este în prezent în stadiul de negociere între Uniunea Europeana și Statele Unite ale Americii, având ca obiectiv stabilirea unor standarde comerciale care să răspundă provocărilor globalizării și competiției pe arena economică mondială. Dezbaterea organizată de Fundația Politehnica prilejuiește înțelegerea argumentelor pe care se întemeiază Parlamentul European în raport cu Parteneriatul Trans-Atlantic (TIPP).

Despre vorbitor:

Iuliu Winkler este deputat în Parlamentul European din noiembrie 2007. Este vicepreședinte al Comisiei de Comerț International – INTA- a Parlamentului European și raportor permanent în INTA pentru relațiile UE cu China. Iuliu Winkler este inginer diplomat în electronică și telecomunicații, absolvent al Universității Politehnica Timișoara și economist licențiat în finanțe, asigurări și bănci.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive