Școala de Vară Descoperă Contitech

Luni, 20 iulie 2015,  postat de Laura Mirică

În perioada 20 iulie – 31 iulie 2015 se va derula proiectul de educație non-formală ŞCOALA DE VARĂ  DESCOPERĂ CONTITECH. Acest proiect se desfășoară în cadrul colaborărilor Universității Politehnica Timișoara, prin Centrul de Educație Permanentă, și S.C. CONTITECH ROMÂNIA S.R.L.

Cei 15 participanți la această Școală de vară, studenți ai Facultății de Mecanică, au fost selectați din rândul studenților participanți la concursul studențesc descoperă ContiTech, derulat în perioada martie-aprilie 2015, concurs realizat pe trei secțiuni: Procese de Producție, Electropneumatică și Automatizări și Materiale și Îmbinări Nedemontabile.

Școala de vară, sub coordonarea Directorului Centrului de Educație Permanentă, Conf.dr.ing. Nicolae CRAINIC, se va derula atât în cadrul laboratoarelor UPT cât și în spațiile de proiectare, cercetare și de producție ale companiei ContiTech, având ca tematică generică FLUID & POWER TRANSMISSION TECHNOLOGY.

Obiectivul Școlii de Vară este de a familiariza studenții cu ciclul de viața al unui produs, de la necesitatea lui la utilizarea/vânzarea acestuia, trecând prin fazele de concepere, proiectare și fabricație, inclusiv reingineria și îmbunătățirea continuă a proceselor de fabricație. De asemenea, în cadrul Școlii de Vară se vor derula activități de educație non-vocațională prin traininguri pe tematici de soft skills.

DIDACTIC

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive