Studenții UPT marii câștigători ai Interactive Digital Media Student Contest

Marti, 23 iunie 2015,  postat de Laura Mirică

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul Multimedia a organizat  în data de 20 iunie 2015 Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest Ediția a II-a.

Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească ce își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. La concurs au fost prezentate 30 de proiecte dezvoltate de 18 studenți de la licență și master de la Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest și Universitatea Tibiscus. Studenții au prezentat proiectele în fața unui juriu care a reunit reprezentanți ai mediului economic și cadre didactice universitare, beneficiind și de o interacțiune directă cu experți în domeniu care au oferit și opinii privind dezvoltarea ulterioară a aplicațiilor, posibilitățile de îmbunătățire sau de promovare în mediul economic.

Câștigătorii Concursului Interactive Digital Media Student Contest 2015 sunt:

Date suplimentare despre premiile speciale  pot fi găsite pe pagina competiției la secțiunea Câștigători, iar proiectele participante în concurs sunt vizibile online, o parte fiind integrate de mediul economic.

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive