Concurs Studențesc Interactive Digital Media Student Contest

Luni, 15 iunie 2015,  postat de Laura Mirică

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul Multimedia (înființat în 1996) organizează în data de 20 iunie 2015 Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest. Acțiunea se va desfășura în Sala Multifuncțională din cadrul Bibliotecii UPT.

Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească ce își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. Concursul se adresează studenților de nivel licență și master de la universități din România și din străinătate. Studenții vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților. Proiectele prezentate în concurs pot fi proiecte de diplomă sau dizertație, dar și proiecte realizate de către studenți în afara procesului educațional.

Perioada de înscriere la concurs este 20 mai – 20 iunie 2015. În data de 20 iunie 2015 de la ora 9:30 având loc susținerea proiectului realizat în fața juriului și a celorlalți participanți, jurizarea și premierea. Premiile sunt foarte atractive, constând în smartphone, tablete, etc.

Pentru orice informații suplimentare: Prof. dr. ing. Radu Vasiu,radu.vasiu@upt.ro

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive