Modul de competențe antreprenoriale: „ANTEPRENORIATUL – de la START la PERFORMANȚĂ!”

Marti, 26 mai 2015,  postat de Laura Mirică

În perioada 29-30 mai 2015 va avea loc cel de-al cincilea modul de competențe antreprenoriale intitulat „ANTEPRENORIATUL – de la START la PERFORMANȚĂ!”, susținut de Ciprian ANGHELUȚĂ – psiholog militar, specializat în profiling, coaching de performanță şi training, împreună cu Vlad STANCIU – director executiv al clusterelor ROSENC (Clusterul de energii sustenabile din România și APP (Advertising Printing and Packaging).

Modulul se adresează tuturor studenților UPT, iar selecția se face pe principiul „primul venit, primul servit” până la ocuparea celor 35 de locuri disponibile.  Pentru înscrieri, vă rugăm să vizitați site-ul proiectului, secțiunea Campus virtual.

Mai multe informații despre modul și nu numai, puteți obține de pe site sau de pe pagina de facebook a evenimentului, dar și de la coordonatorul acțiunii, Ciprian Dughir.

Această acțiune este organizată prin proiectul POSDRU/156/1.2/G/136302, Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici şi dinamizarea relaţiei în tripleta universitate-student-companii, pentru un învăţământ superior tehnic performant – OVDIP.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive