Studenți de la ETc premiați la Concursul Internaţional Studenţesc Digilent – Regiunea Europa, Ediţia XI – Premiul II

Joi, 21 mai 2015,  postat de Laura Mirică

Studenții UPT au fost din nou la înălțime. În perioada 16-17 Mai, la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Cluj-Napoca, s-a desfășurat faza finală a Concursul Internațional Studenţesc Digilent – Etapa Europeană, Ediţia  XI (susţinerea proiectelor şi festivitatea de premiere).

Andrei Verdeș si George Roșu, reprezentanții Universității Politehnica Timișoara, studenți în anul IV în cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații au câștigat Locul II. Proiectul câștigător al studenților de la UPT s-a intitulat „RFID Travel Automation Gadget”.

Concursul are scopul să încurajeze creativitatea, simțul practic şi originalitatea studenţilor, mobilizarea lor în realizarea unor proiecte de o complexitate crescută.

Finaliștii vor reprezenta Europa la Etapa Mondială a Concursului.

Firma Digilent este un lider în domeniul academic şi cercetare în electronică. Peste 1000 de universități, centre de instruire şi laboratoare de cercetare în peste 70 de ţări folosesc produsele şi serviciile Digilent. Digilent colaborează de asemenea cu multe companii de top din domeniu incluzând Analog Devices, Cypress Semiconductor, Microchip, National Instruments, Xilinx.

Sediul central se află în Pullman, Washington, SUA, cu birou regional în România.

Felicitări câștigătorilor și succes pe mai departe!

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive