Studenții UPT în vizită la Universitatea din Szeged

Marti, 19 mai 2015,  postat de Laura Mirică

În datele de 19, 21 și 27 mai 2015, 150 de studenți ai Universității Politehnica Timișoara, organizați în 3 grupe, vor participa la o vizită tematică de studiu, organizată împreună cu Universitatea din Szeged, menită să crească angajabilitatea studenților prin dezvoltarea de abilități și competențe esențiale pentru piața muncii.

Vizita va cuprinde o serie de prelegeri pe tema competențelor necesare unui tânăr absolvent în vederea obținerii primului loc de muncă, internaționalizarea abilităților și importanța cunoașterii limbilor străine, autocontrol, motivație și determinare. În cadrul evenimentului, studenții vor avea posibilitatea să viziteze campusul universității din Szeged, centrele de cercetare, dar și companii partenere ale Universității din Szeged.

Aceste evenimente sunt organizate prin proiectul POSDRU/161/2.1/G/132889 – „Parteneriat regional şi euro-regional pentru tranziţia spre piaţa muncii prin consiliere pentru carieră și stagii de practică la angajator – PRACTICOR ® EURO-REGIO”.

Informații suplimentare se pot obține de la Prof. dr. ing. Ioana IONEL (ioana.ionel@upt.ro) sau de pe site-ul proiectului.

DIDACTIC

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive