Competiția European Satellite Navigation 2015

Luni, 11 mai 2015,  postat de Laura Mirică

Agenția Spațială Română (ROSA) organizează joi, 14 mai 2015, începând cu ora 17:00, în sala A106 din Clădirea Electro, un eveniment de promovare a competiției de idei European Satellite Navigation Competition 2015.

Competiția se adresează persoanelor, întreprinderilor sau instituțiilor ce au sau doresc să dezvolte un produs, serviciu sau afacere bazată pe sisteme de radionavigație prin satelit (GNSS).

Beneficiind anual de premii cu o valoare totală de aproximativ 1 milion de Euro sub formă de bani, posibilitate de incubare, consultanță în brevetare, business coaching, publicitate, acces la experți tehnici etc. competiția ESNC este sprijinită de o rețea de peste 240 de experți din industrie sau cercetare implicată în evaluarea propunerilor.

Participanții se pot înscrie în competiție în diferite domenii de aplicații, cum ar fi servicii bazate pe localizare (Location Based Services – LBS), managementul străzilor și al traficului, siguranță și securitate, sănătate, energie, realitate augmentată, agricultură și silvicultură, logistică, transport aerian, monitorizarea și protecția mediului, mediul marin și transportul maritim, răspunsul la urgențe și gestionarea dezastrelor, jocuri și social networking etc.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 30 Iunie 2015.

Mai multe detalii despre competiție sunt disponibile pe site-ul programului

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive