Conferința internațională „Comunicare profesională și traductologie”

Luni, 23 martie 2015,  postat de Laura Mirică

Departamentul de Comunicare și Limbi Străine organizează în perioada 26-27 martie cea de a 9-a ediție a conferinței internaționale „Comunicare profesională și traductologie. Tema acestei ediții este „Limbaj și comunicare în era digitală”. Peste 140 de participanți din 27 de țări și-au confirmat prezența la acest eveniment.

Sesiunea plenară din 26 martie va fi transmisă live, pe Internet, în intervalul 9:00 – 11:30. Pe lângă prezentarea lucrărilor în sesiuni tematice în cele 4 limbi de lucru ale conferinței (engleză, franceză, germană și română), conferința mai prilejuiește două workshop-uri, unul privind traducerea asistată de calculator, cu instrumente digitale open source, respectiv unul dedicat cursurilor de limbă străină și comunicare în spațiul virtual. De asemenea, în cadrul conferinței participanții sunt invitați la o masă rotundă privind editarea de carte și reviste în era digitală, precum și la prezentări de  carte profesională.

Programul complet al manifestării și informații suplimentare   se găsesc pe pagina Departamentului de Comunicare și Limbi Străine sau pe pagina de Facebook a conferinței.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive