Premiile Academiei Române pentru 2012

Luni, 5 ianuarie 2015,  postat de Laura Mirică

Vineri, 19 decembrie, Academia Română a decernat Premiile Academiei Române pentru lucrările apărute pe parcursul anului 2012. În cadrul acestei ceremonii, la secțiunea „Științe Tehnice”, a fost distinsă cu premiul „Anghel Saligny” lucrarea Design of Cold-formed Steel Structures. Eurocode 3: Design of Steel Structures. Part 1-3 Design of cold-formed Steel Structures  realizată de: Prof. dr. ing. Dan Dubină, Prof. dr. ing.Viorel Ungureanu și Prof. dr. ing. Raffaele Landolfo.

Domnului Prof. dr. ing. Dan Dubină de la Facultatea de Construcții i-a mai fost acordat acest premiu și în 1992, în acest an fiind premiat împreună cu ceilalți doi coautori: domnul Prof. dr. ing. Viorel Ungureanu, Departamentul de Construcții Metalice și Mecanica Construcțiilor, din UPT și domnul Prof. dr. ing. Raffaele Landolfo, din Departamentul de Inginerie Structurală pentru Ingineri și Arhitecți de la Universitatea „Federioco II” din Napoli.

Lucrarea a fost lansată în cadrul Zilelor Construcțiilor Metalice, eveniment asociat Adunării Generale a Convenției Europene, în septembrie 2012, la Lisabona și a fost publicată sub egida Convenției Europene de Construcții Metalice, la prestigioasa editură Ernst & Sohn, parte din grupul internațional Wiley-Blackwell.

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive