STUDENT EMINENT 2014

Vineri, 5 decembrie 2014,  postat de Laura Mirică

Studenții și cercetătorii din UPT vor fi premiați în cadrul celei de a 19-a ediții a evenimentului „Student Eminent” care va avea loc luni, 8 decembrie, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul „Alexandru Rogojan”, din clădirea Electro. Festivitatea de decernare a diplomelor și premiilor anuale este destinată studenților și tinerilor cercetători cu rezultate excepționale în activitatea universitară. Organizatorii acestei manifestări sunt Asociaţia „Orizonturi Universitare”, Consiliul Local al Municipiului Timişoara și Filiala Timişoara a Academiei Române.

Premiul şi diploma de „Student Eminent” se acordă câte unui student de la facultăţile universităţilor de stat (Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului) şi de la cele particulare (Universitatea Tibiscus, Universitatea „Ioan Slavici”). În total  36 de studenţi  vor primi premii  în bani și cărţi.

Premiul și diploma de „Cercetător Eminent” se acordă unor cercetători (tinere cadre didactice)  de la universităţile menţionate, cu teza de doctorat susţinută recent şi cu rezultate remarcabile în activitatea universitară.  În total vor fi premiați 4 tineri cercetători cu bani, cărţi şi publicarea gratuită a unei lucrări la editura „Orizonturi Universitare”.

 

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive