InGENIOUSly Continental 2015

Luni, 24 noiembrie 2014,  postat de Laura Mirică

Marți, 25 noiembrie 2014, are loc promovarea celei de a II-a ediții a competiției multidisciplinare InGENIOUSly Continental. Obiectivul competiției este ca, în decursul a 12 săptămâni, studenți din UPT să realizeze o „mașină” capabilă de „Autonomus Parking”, pornind de la un Arduino 4WD.

Se intenționează formarea a 10 echipe, alcătuite din: 2 studenți care vor rezolva problemele de software, 1 student pe cele de hardware, 1 student pe cele de mecanică și 1 student pe cele de calitate. Fiecare echipă va avea un buget de 500 de euro și acces la laboratoarele aflate în locația companiei. Echipele vor avea mentori atât din partea companiei Continental, cât și din partea UPT.

Informații despre competiție vor fi oferite de către reprezentanți ai companiei Continental, între orele 10 – 16, în holul Facultății de Mecanică și al Facultății de Automatică și Calculatoare. La eveniment vor participa și studenții câștigători ai primei ediții a competiției InGENIOUSly, desfășurată în primăvara anului 2014.

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive