Workshop actualizare programe de studii

Joi, 20 noiembrie 2014,  postat de Laura Mirică

În cadrul proiectului „Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici și dinamizarea relației in tripleta universitate-student-companii, pentru un învățământ superior tehnic performant – OVDIP” se va desfășura vineri, 21.11.2014, în sala A108, Corp B Electro, primul workshop dedicat actualizării programelor de studii. Setul de activități A2 își propunere revizuirea și actualizarea a 6 programe de studii, două de licență (Electronică Aplicată și Inginerie Electrică) și 4 programe masterale (Sisteme robotice cu inteligenţă artificială, Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule, Master of software engineering și Automotive embedded software).

Analiza și revizuirea programelor de studii se realizează împreună cu experți din companiile reprezentative din zona de vest a țării. În acest sens, după două întâlniri de cunoaștere reciprocă și de prezentare a actualelor programe, precum și a așteptărilor companiilor în termeni de competențe și cunoștințe, au urmat vizite ale experților UPT în companiile partenere (SC  Continental Automotive Romania SRL, Alcatel Lucent, Hella Romania, Huf Romania SRL, Movidius SRL, Yazaki SRL, SC BeeSpeed Automatizari SRL Timisoara, Kromberg & Schubert, Autoliv SRL, Takata Romania SRL, TRW Automotive Safety Systems), vizite ce au avut ca scop cunoașterea realităților din diverse departamente și compartimente ale companiilor, respectiv informarea despre așteptările acestora de la un absolvent UPT.

Etapa de analiză în detaliu a programelor de studii a fost planificată printr-o serie de 5 workshop-uri, întâlnirea de vineri fiind prima de acest gen. Întrucât opinia dumneavoastră este binevenită și va fi luată în considerare, invităm toate persoanele interesate de aceste programe de studii să participe la sesiunea plenară din sala A108, Corp B Electro, Bd. Vasile Pârvan 2, între orele 16:00-17:00.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive