Continental Automotive România la Facultatea de Mecanică

Vineri, 24 octombrie 2014,  postat de Laura Mirică

Departamentul de Maşini Mecanice, Utilaje şi Transporturi a organizat miercuri, 15 octombrie 2014, o întâlnire a studenţilor cu reprezentanţi ai Companiei Continental Automotive România.

Întâlnirea a avut ca scop principal prezentarea competenţelor necesare angajării într-o companie multinaţională, pentru un absolvent al Facultăţii de Mecanică.
Pe parcursul întâlnirii s-au abordat teme generale despre procesele de prelucrare mecanică, totodată studenţilor fiindu-le prezentate şi aşteptările firmei Continental de la un nou angajat.

Au participat studenţi din anii II, III şi IV ai specializărilor de licenţă Autovehicule rutiere, Ingineria transporturilor, respectiv din anul I şi II de la specializările master Ingineria Sistemelor de Propulsie pentru Autovehicule, Managementul Calităţii Proceselor Tehnologice şi Ingineria Relaţiilor de Muncă, Securitate şi Sănătate în Muncă.

Compania Continental a fost reprezentantă de ing. Mihai LUKACSEL, absolvent al Facultăţii de Mecanică, Group Leader, Powertrain Sensors & Actuators şi de Vlad PÎRŞAN, de asemenea, tânăr absolvent al Facultăţii de Mecanică.

 

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive