HackTM

Vineri, 17 octombrie 2014,  postat de Laura Mirică

În perioada 17-­19 octombrie 2014 , în incinta CRAFT, va avea loc cel mai mare hackathon organizat vreodată în vestul țării. Prin acest eveniment organizatorii își propun să aducă împreună 500 de oameni tehnici, pornind de la programatori cu experiență, designeri, hackeri până la studenți și copii pasionați de IT. Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de Cercetare Multimedia este co-organizator al evenimentului.

HackTM urmărește a fi cel mai mare hackathon organizat de către comunitățile IT din România, având pe listă o mulțime de proiecte pe care doresc să le realizeze efectiv în cadrul celor 3 zile de eveniment. Cei care vor da viață proiectelor propuse de organizatori sunt tocmai participanții care vor fi organizați pe echipe de lucru, pe diferite proiecte pentru care și­-au manifestat interesul în momentul înscrierii, luând în considerare aria lor de expertiză. Cea mai mare parte dintre participanți sunt studenți ai Universității Politehnica Timișoara sau liceeni. Categoriile pentru care pot opta cei interesați de eveniment sunt: web și mobile, hardware, game development, open-­source, city projects, kids coding.

HackTM este una din modalitățile în care comunitățile IT din Timișoara doresc să sărbătorească „European Code Week”, Săptămâna Codării implementată la nivel European în perioada 11­-17 octombrie și prin care afirmă importanța unor astfel de evenimente care aduc într-­un cadru productiv specialiștii și pasionații de IT din România și Europa.

 

 

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive