Ateliere tematice în cadrul proiectului ATRACTING

Joi, 15 mai 2014,  postat de Laura Mirică

A fost lansată ACTIVITATEA A5 „ATELIERE TEMATICE” DIN CADRUL PROIECTULUI POSDRU/159/1.5/S/137070 „Creşterea atractivităţii şi performanţei programelor de formare doctorală şi postdoctorală pentru cercetători în ştiinţe inginereşti – ATRACTING”.

Un atelier tematic (AT) este realizat în tandem de echipe alcătuite din două persoane din instituţiile partenere (din aceeaşi instituţie, sau din instituţii diferite). Cele două persoane au în proiectul strategic ID 137070 statutul de ETS (Expert pe Termen Scurt). Condiţiile de eligibilitate sunt accesibile unui număr foarte mare de cadre didactice. Detalii despre acest subiect se găsesc pe site-ul UPT.

Candidaturile pentru realizarea unuia sau a mai multor ateliere tematice se vor depune până la data de 31.05.2014, ora 14.

Atelierele tematice (AT) reprezintă o formă de pregătire avansată a doctoranzilor, concepută pe principiul curricumului emergent, care se implementează la toate universităţile partenere în proiect. AT îşi vor desfăşura activitatea în cadrul unor structuri de cercetare performante ale universităților partenere (institute, centre sau laboratoare de cercetare, departamente):

-          20 AT la Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) – solicitant,

-          5 AT la Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) – Partener 1

-          5 AT la Universitatea Transilvania din Braşov (UTB) – Partener 2,

-          6 AT la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) – Partener 3.

CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive