Competențe și abilități digitale pentru industriile creative

Marti, 13 noiembrie 2018,  postat de Ronkov Lucian

Vineri, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, în amfiteatrul K2 al Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, va începe cea de-a III-a ediție a workshop-ului ”Competențe și abilități digitale pentru industriile creative”, organizat de Centrul de e-Learning al UPT.

Ce reprezintă industriile creative și care este impactul lor în economia globală? Ce reprezintă competențele digitale și ce sunt abilitățile digitale, cum se validează acestea în domeniul industriilor creative? Cum se pot introduce competențele digitale în Europass CV? Cum se pot accesa, utiliza și integra diverse unelte și aplicații online, mobile?

Exemple practice de utilizare și integrare a diverselor aplicații web, mobile, marketing digital, realitate augmentată, realitate virtuală, de editare și prelucrare informații online, medii și rețele sociale, de utilizarea aplicațiilor video și de imagini, etc.

Prezentarea unor povești de succes în domeniul marketing-ului digital și al muzeelor virtuale dar și al patrimoniului cultural vor fi punctele de interes ale acestui workshop.

Prezentările acestui workshop sunt parte din strategia proiectului Erasmus+ DigiCulture – “Perfecţionarea Competenţelor Digitale și Îmbunătăţirea Incluziunii Sociale a Adulţilor în Industriile Creative”, de construire a unui curs online gratuit.

Cu speakeri de nivel internațional din SUA, Europa și România, workshop-ul se adresează tuturor actorilor din domeniul industriilor creative, cel cultural, artiștilor, studenților, profesorilor universitari, dar și celor din domeniul turistic.

Participarea este liberă, prezentările se vor desfășura în Română și Engleză și se va elibera certificat de participare.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive